Va multumesc mult! Viitorul incepe acum…

banner tkx

Multumesc tuturor iesenilor pentru deosebita incredere pe care si-au pus-o in mine. Acest lucru ma onoreaza si ma obliga foarte mult. Aceasta este victoria tuturor oamenilor impotriva unei guvernari dezastruoase si mai putin meritul meu sau al altor oameni politici. Voi incepe rapid munca pentru a desavarsi proiectele Consiliului Judetean, pentru a intoarce Iasul cu chipul catre viitor, pentru a crea locuri de munca, pentru a dezvolta Aeroportul international si infrastructura judetului. Cu sprijinul Guvernului, ma voi implica pentru inceperea lucrarilor la Spitalul regional de urgenta si la cele ale autostrazii Iasi – Targu Mures. Vad dezvoltarea durabila a comunitatii noastre numai prin implicarea sustinuta a universitatilor iesene, prin marirea considerabila a rolului lor in parteneriatul cu administratia locala.

Oamenii si-au pus sperante foarte mari in USL. Atat eu, cat si dl. primar Gheorghe Nichita suntem obligati sa lucram impreuna pentru proiectele orasului si judetului nostru. Nu avem voie sa dezamagim, ci, cu buna credinta, cu buna cuviinta si cu perseverenta, vom duce la bun sfarsit toate aceste proiecte.

Related posts:

  1. Multumesc mult!
  2. Viitorul incepe acum! La Popesti, din nou…
  3. Viitorul incepe acum! La Gropnita…
  4. Viitorul incepe acum! Evenimentul de lansare a candidatilor USL
  5. Viitorul incepe acum! Vizita in comuna Sipote

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: photography charlottesville va | Thanks to ppc software, penny auction and larry goins