”Iasi – Centru Medical Regional”

Sanatate 2

Aseara, vineri, am avut marea onoare si privilegiul sa organizez o intalnire cu medicii ieseni, intalnire la care au participat peste 300 dintre acestia. A fost o actiune de inalta tinuta in care am avut ocazia sa afirmam, inca o data, sprijinul neconditionat pentru doua proiecte fundamentale ale Iasului, aeroportul si Spitalul de urgenta. In acest ultim caz, precum si in cel al Institutului de oncologie, unitatea iesenilor este cea care va asigura premizele infaptuirii. Mai avem un mare avantaj, cel ca ministrul sanatatii sa fie un iesean de-al nostru si un om care si-a devotat intreaga activitate acestui sistem si proiect, dr. Vasile Cepoi.

Vreau sa ii metionez pe toti cei care au luat cuvantul la intalnirea noastra:  Gheorghe Nichita, prof. Vasile Cepoi, prof. Marin Burlea, prof. Ion Poeata, prof. Cristian Dragomir, prof. Stefan Georgescu, prof. Grigore Tinica, prof. Dragos Pieptu, dna. Meda Stavarache, dl. Relu Fenechiu, dl. Ioan Nani, dl. Viorel Tanase, dna. Magda Ibanescu.

 

Related posts:

  1. “Iasi – Centru Medical Regional”. Intalnirea cu medicii ieseni…
  2. Iasi – Hub regional de afaceri
  3. “Iaşi – Medical City”, Programul Liberal de Guvernare Locală – Capitolul Sănătate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
Powered by WordPress | Designed by: photography charlottesville va | Thanks to ppc software, penny auction and larry goins